© Hakcipta adalah terpelihara.

Friday, February 16, 2007

esaimen i.t


Alhamdulillah.. dah selamat berjaya menghantar esaimen Information Technology semalam.. huh.. jenuh jugak dibuatnya. Apa bahan yang dapat, itulah yang diletakkan dalam file. Tengok yang kawan-kawan punya jawapan..ah.. macam-macam. Lain pulak dari yang puteri buat. Sape yang betul?? Sape yang salah? Tunggu dan lihat. :)

Hari ni satu kelas je. Kalau tak, abes kul 10.00a.m. Tapi, lecturer tu baik hati, dia keluar awal =) hehehe.. susah betul jika mendapat student macam puteri : Nak lecturer masuk lewat dan keluar awal. Huhuhu..nakal nakal..

Lepas tu, tunggu bas. Tak de. Ade la dekat setengah jam tunggu. Kawan kol driver bas. Pakcik tu cakap kul 12.30. 12.30??!! Masa puteri tunggu tu, baru pukul 10.30. Oh..boringnye la.. So, balik ke fakulti and masuk lab. Hihihi..

Oh ya..baru tingat, lecturer tadi ade tinggalkan esaimen jugak.. untuk subjek Business Management. Hermm..patutla baik hati tadi.. ;( Ermm..ape lagi yer? Tengok2 forum, mana tau ada jadual best2 untuk cuti 4 hari ni. Show nasyid...hurm.. Macam takde je. Tengok bulan Februari punya. Mac ade pulak. isk3 =(

Selamat bercuti buat semua kawan-kawan yang mengenali puteri!! ;)

1 comment:

kupukupu said...

salam pu3... i'm just wondering... pu3 amek kos ape ye? ade subjek bisnes n IT...