© Hakcipta adalah terpelihara.

Saturday, April 19, 2008

a day at pwtc


Pesta buku.

Tak beli apa-apa pun.




Hari tu cuma ada RM10, hehe..
RM5 untuk tambang pergi dan balik,

anjuran pelajar Fakulti Ekonomi dan Muamalat.



Jumpa Ramli Awang Murshid.

Tapi tak pergi dekat pun.

Ramai jugak penulis yang jumpa...

(tak pergi dekat sebab tak beli buku and tak bawak buku autograf, hehe)

Paling menarik, jumpa dengan penulis yang dikenali melalui blog...Kak Ila (Ramlah Rashid). Kebetulan pergi ke situ dan terlihat nama yang 'agak familiar'.. hehe..

"SALAM PERTEMUAN DARI PUTERI"


Komen Kak Ila :
hai putri, assalamualaikum. terima kasih sudi memperkenalkan diri putri pada kak ila di pesta buku hari tu. selepas berblog dan berimel, baru itu bersua muka. syukur alhamdulillah. terima kasih juga sudi menjawab kemusykilan agama kak ila.juga terima kasih di atas titipan cenderahati hari tu. semoga kita kekal bersahabat.

Ok la, ni last entry untuk kali ni..
Sekarang di apartment kawan, Norwaheda Yaakob : "Exam adik oi!!"
Dia dah bising-bising suh baca buku, hihihihi..
(pasti mengamuk dia dapat tahu tulis ape dalam blog ni..)


Jumpa lagi semua..!! :D
Salam Sayang dari Nur Fatimah @ puteri =)

6 comments:

hakim dirani said...

Puteri dah dekat periksa ka. hoho samalah kita.

Bila baca cerita tentang pesta buku, teringin sangat nak pergi.

aria ayumi said...

huhu. teringat masa lawatan pegi pwtc. terbeli air mineral yg mahal kat situ, sbb dahaga sgt.

akhdiat said...

Salam puteri@nur fatimah..timaseh sebab beri komen dlm blog saya..saya sentiasa mendoakan sume students samada sy punya atau bukan agar mereka berjaya especially dlm studies dan hidup mereka....awak x terkecuali....tpi..awak kelas mane satu/gambo pun xde dlm blog awak...letak le gambo supaya saya kenal...:-)

puteri said...

hakim_dirani-->>

ya, alhmdulillah.. setakat ni dah lepas 3paper :D
semoga berjaya jugak dalam peperiksaan!! =)

diya-->>

pengajaran; bawak bekal air.. kan? hehe

sir_akhdiat-->>
thank you sir!
ade je gmbr dlm entry2 lepas.. tp xpe, nnt sy msukkn lg.. time gap exam..takpun da abes sume paper.. hihi..

aria ayumi said...

salam puteri... tinggal dua paper lagi kan? gud luck :D

puteri said...

uiks?? a'ah.. lg dua paper mgu dpn..