© Hakcipta adalah terpelihara.

Thursday, February 19, 2009

mark for MIS


Management Information System
Mark for Quiz and Presentation 2

Group 4 (My best group members)

1071397 NOR HARTINI BT MOHAMAD
1071459 WAN HAFIZAH BT WAN MUSA
1071147 NUR FATIMAH ZAHARAH AHMAD
1070731 ABDUL MUHAIMIN BIN HAJI AHMMAD SIUTI

14 comments:

Anonymous said...

uit....
mentg2la dapat 8.5....

puteri said...

jgn jeles :P

yg len pun lbh kurg je,...

Anonymous said...

xkira........
nak jeles jgk..huhuhuhu
tapi nape xdapat 10 markah???????

Framestone said...

wow dpt 8.5 ek..jd la kan..cam bro selalu budak kelas mmg jeles tgk markah bro.. tp tengok subjek la

puteri said...

anonymous-->
he.he.. ok la tu.. dpt 10gak.,.ambo pun nk jgkkk

framestone-->>
he.he.. sikit je tu
tu pun tak kira presnt yg trbru.. brp la agknya.. :D

p/s: bro, ble la kite mntk tnjuk ajar bro kn? ;-)

Framestone said...

out of topic--> dah lame dah buh gmbr dorg dalm blog bro nie huhuu... xpernah tgk ke??rasenye pernah kan

puteri said...

prh,,
sbb tu jeles..
sll ade.. hu..
=D

Framestone said...

out of topic--> selalu ade ape ek??? oh jeles ek.... meh la dtg blog bro selalu..kot2 ternmpk lg gmbr dorg yg comey

Framestone said...

lg out--> xsmpt nk bace paper la.. xsalah pangil abg..abg tnda hormat dan bukan abg pada umur sahaja..betul x

puteri said...

framestone-->>
hehe.. btol tu btol.. tp xbrp best,
bg sy lah,.. =)

Framestone said...

out of topic--> gambar kamu huhu...??? ops tgu la buzday ke ape ke nnt sure ade yg tempek gmbr kamu

Framestone said...

out of topic--> bro xde la cakap pe yg bro ckp betul..cuma kalau difikirkan dari sudut agama, mmg si isteri akan berdosa jika melarang si suami berkahwin lagi sekiranya ianya mungkin mengundang berlakunya zina. (xpasl2 leh dpt dosa free) tetapi jika si suami sendiri tidak mampu..cukup la sekadar menjaga mereka dengan baik..xde la dorg cari len

puteri said...

iya ustaz syukri.
:D

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kite teka2 je td...rupenye btol tu markah awak