© Hakcipta adalah terpelihara.

Monday, February 16, 2009

midsem exam

Er, belum baca lagi buku. He.e.. malas betul sem ni. Makin naik sem, makin malas pula jadinya. Kenapa ya? Mungkin ada sesiapa yang ada petua atau cara yang boleh 'merajinkan' saya? :D

Kepada kawan-kawan SMFF dan terutama kawan-kawan yang sama kumpulan elektif Management Information System dengan saya (termasuk diri sendiri), jangan lupa tarikh-tarikh midsem berikut:

Setelah ditukar...

23/02/09 : Family Law @ Ahwal Syahsiah
24/02/09 : Management Information System
24/02/09 : Creative Thinking
13/03/09 : Qawaid Fiqhiyah
16/03/09 : Munakahat

5 comments:

nuyui said...

gud luck ye dik.. study jgn x study.. (ahahahaha...akak suh adik study...tp akak pun mcm xde mood nk siapkan thesis)

chaiyok3x.. :)

puteri said...

he.he

Anonymous said...

hoho.....
xjd pun xen creative thinking tu....
malas lg ker????????????????????

puteri said...

ha.ha.ha..
jdnya mcm org ngantuk yg disorongkn bantal lah..

exam xde.. hurm.. agak sodap lah

tp tunda.. bknnya cncel

*p/s: letak lah nm, jgn anonymous

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tarikh exam suka tukar2