© Hakcipta adalah terpelihara.

Thursday, May 21, 2009

owh?!

Alamak, setelah menukar-nukar template yang kononnya lebih lawa dari yang asal, tapi tak la lawa sangat pun..macam lawak adalah (ha.ha.), baru saya perasan link-link dan widget-widget yang saya pasang sebelum ni hilang... Owh? How comes? :( Sedey..

Semua link dah hilang, yang ingat dan yang dapat cari je baru diletakkan balik. Mana nak cari balik yer? Mintak maaf kepada kawan-kawan yang saya telah terhilang URL kalian, kalau sudi tolong tinggalkan URL kalian di sini, nanti saya addkan balik ya.. .

P/S: Kepada rakan pengunjung yang baru juga dialu-alukan..
Salam perkenalan dari saya.. =)

18 comments:

Framestone said...

link blog bro ingat x

puteri said...

igt.. beli=buy
asl psl jual beli je igt kt bro
jd mmg xlupe.. he.he

Framestone said...

bz la hari nie.. mmg xsempat nk rapu rapan kat blog huhuhu...

blog belibuy nie mmg asalnya untuk org dtg membeli... n blog nie org len punye bro buatkan..tp die xnk so bro amik la...

oh boleh teringt gitew.. moh la beli perfume dari bro

kak beah said...

yela fatimah oiiiii
cute la jugk
ikhls ni dr hati
tapi ada coreng2 tu
cm kelkr skit...

puteri said...

framestone-->>
hik3.. ske jgk prfume tu.. tp hr tu ade beli ngn kwn.. xabes ag.. nnt klau kte nk, kte order kt bro.. ;-)

kak beah-->>
he.he.. xpe lah skjp.. nnt2 ade ms tuka ag tmplate.. bwt ms ni, yg ni nmpk cntik (yg lmn laen xdpt dnload). ;(

mae said...

ok dah template ni..kanak2 riang skit..

puteri said...

he.he.he =)

lionteen said...

tp fllwer leh dpt balik kan..

puteri said...

ya. fllwr xilang..
he.he =)

Framestone said...

ok je..leh je order dgn bro huhuuh..if ade stock la. sebab stock selalu abis cepat n xtentu bile sampai

out of topic--> masih masih masih kau terindah masih ada yang terjadi itu kamu (pe yg bro merapu nie)

puteri said...

oh? kmrapuan bro tu tlh brjaya mmeningkn sy..

Framestone said...

pening knpe pulak huhuhu.. xperlu pening dah huhuu... bro kan suke merapu rapan..lyn je


tue lirik lagu je la

puteri said...

thu2,. itu kmu.. ;-)

mla2 tu pning cr mlodinya.. he.he

mimi said...

cntik n nice template ni...

puteri said...

mimi-->>
hai mimi.
tengkiu :D

kak beah said...

haha

da ramai puji tu

kembg2

kang koyak template tu kang..

hehee

puteri said...
This comment has been removed by the author.
puteri said...

jeles la tu kak beah tuh..
:P