© Hakcipta adalah terpelihara.

Monday, July 19, 2010

entry ke-600

Wah..??!

He.he.. Baru terasa sudah banyak menulis entry dalam blog ini. Tapi kalau dikira berdasarkan tahun.. tak memadai usia 4 tahun blog ini wujud, dan bilangan entry yang telah terhasil.. masih sedikit untuk diraikan. Iyakah? ;-)

Minggu lepas, saya telah menghantar Research Proposal kepada supervisor saya. Terima kasih di atas sokongan rakan-rakan blogger yang banyak memberi nasihat dan peransang semangat untuk menyiapkan proposal pada cuti semester yang lalu :)

Juga terima kasih yang tidak terhinggak kepada rakan-rakan yang telah menjawab soalan survey yang saya kirimkan melalui email..

Minggu ini, Rabu nanti saya akan kembali bertemu dengan supervisor untuk membincangkan tentang proposal saya. Jika tiada aral melintang, boleh meneruskan penulisan kajian ilmiah atau tesis itu pada bab yang kedua, ketiga dan seterusnya.

Jika terdapat perubahan ke atas proposal yang harus dilakukan, juga masih tidak mengapa, pastinya ada penambahbaikan yang boleh dilakukan, kan?

Wish me luck!
Love you all :X

24 comments:

Aby Umy said...

wah, dah banyak dah ye entrynye
saye belom lagi sampai 600, sikit lagi

semangat puteri, lanjutkan sampai 1000 :)

Masdin said...

Wah... blog ini sangat produktif, dalam kisaran 13 entri per bulan :D

Oh iya puteri, maaf sayer belum mengirim soalan survey, insya Allah dalam pekan ini saya kan kirim yah.

Norasikin said...

kira dah banyak la tu. boleh la seleberet

knk said...

wondrful post nice pics u looks awesome


great interior design



http://smsjar.blogspot.com/

Bangauputih said...

wah, saya baru mulai, puteri dah 600.
mesti semangat nih :-)
salam kenal

shahir said...

gudluck adik:)

RasaHatiku said...

Assalamualaikum puteri.
Tahniah posting ke 600.
Tahniah juga dsah siapkan proposal.
Semoga sentiasa beroleh kejayaan dan murah rezeki.
TQ

EnglishMan said...

selamat ya, sudah menembus entry ke-600.
salam

knk said...

hi how are u





http://smsjar.blogspot.com/

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

600 post tuh...

Affan Ruslan said...

Salam ziarah. 600?
dah tebal dah kalau buat buku.
huhu.

btw, Salam ziarah.
1st time dtg sini.

puteri said...

aby -->>

tak lama lagi giliran aby pula kan? :-)

1000..??
untuk masa yang terdekat ni belum kot.. he.he..

:D

puteri said...

masdin -->>

ngak apa2 sih..
sebb lps ni ada lagi soalan survey nya :)

tak jawab kali ini,
kali lain masih bisa

;-)

he.he

puteri said...

k. sikin -->>

selebret ngan kek coklat roll kak sikin.. ummphh!

he.he

puteri said...

knk -->>

thanks 4 the comment :)

puteri said...

bangan putih -->>

600 untuk 4 tahun..
erm..??
lama tuhh..
he.he

puteri said...

shahir -->>

lot of thanks, abang.

puteri said...

rasahatiku -->>

waalaikumussalam..
alhmdulillah..
proposal sudah diterima kmbali..
dan pnmbhbaikan sdg dilakukan..
slps ini ble go on utk chapter 2
:-)

hi.hii

puteri said...

englishman -->>

selamat datang
dan
salam kenal dari puteri ;-)

puteri said...

knk again -->>

hye i'm fine.. thanks..
sorry theer is no connection at my hostel..
hu..
it make me posting rarely

(grammar den corrupt>??)

puteri said...

zikr -->>

600 baru..
belum "6000"
hek3

puteri said...

affan -->>

mmg tebal.. isq..larat ke nk baca??
hehe

thanks 4 coming.. ;-)
datang la laie len kali
hik3

suri said...

dapatkan e-mail suri kat maklumat facebook tu :)

take care honey..

good luck :) miss you

puteri said...

k. suri -->>

i'll mail u and others another questionaire :)