© Hakcipta adalah terpelihara.

Monday, July 05, 2010

lagi-lagi tesis

Thesis proposal masih dalam pembikinan macam nak wat filem la pulak.. Separuh. Masih ada yang compang camping belum sempurna...

Sekarang ini sedang merangka soalan survey untuk diedarkan secara maya kepada rakan-rakan blogger sekalian. Kamu la, yang sedang membaca ini.. ;-) Hehe..

Harap kalian semua sudi membantu saya untuk menjawab soalan-soalan berkenaan, ameen..


Sesiapa yang baik hati boleh meninggalkan email anda, nanti senang saya hantar soalan survey. :D

Sekali lagi, tajuk tesis saya (setelah dialihbahasa):
"Hak dan Tanggungjawab Seorang Blogger di bawah Undang-Undang Syariah dan Undang-Undang Malaysia"

Soalan ini mempunyai dua kategori:

1) Hak dan Tanggungjawab di bawah Undang-Undang Syariah;
Semua rakan-rakan blogger beragama Islam tidak kira memiliki mana-mana kerakyatan boleh menjawab.

2) Hak dan Tanggungjawab di bawah Undang-Undang Malaysia;
Semua rakan-rakan blogger mempunyai kerakyatan Malaysia tidak kira mana-mana agama boleh menjawab.

Sekian, terima kasih.

Salam sayang,
puteri
B-)

20 comments:

Masdin said...

Saye nak berpartisipasi, tetapi scope penelitiannya cuma di Malaysia kan? Semoga sukses dengan penelitiannya :)

puteri said...

oh? terima kasih :)
nanti saya akan kirimkan soalannya ya..

iya. fokus di Malaysia. namun untuk kategori Syariah, ia terbuka :)

Aby Umy said...

malam puteri...
apa kabar hari ini?

puteri said...

alhmdulillah..
waras :)

Aby Umy said...

surel itu apa put?

puteri said...

ops.. saya tersalah ya?
alamat email :)

Aby Umy said...
This comment has been removed by the author.
suri said...

kuatkan hati dna keyakinan smga adik kak suri bjaya :)

mf sb suri sslu tak masuk sini..ptg tadi mmg bzi.nu malm pun curi gak masuk blog2 ken lain.

mgu depan suri lagi bezi..thnks sb sudi masuk blog kak suri yg tak seberpa tu :)

-aTie- said...

hebat la tajuk die.. :) good luck...
email akak zariencomey15@gmail.com

Khaizarien @ atie Blog

knk said...

hi how are u doing i am so happy to see you

happy mondy

julianusginting said...

semoga sukses atas penelitiannya ya

puteri said...

k.suri -->>

bek!

puteri said...

k.aTie -->>

he.he.. time kasih
time kasih gak sbb jwb soalan :)

puteri said...

knk -->>

hi there!
good morning.
wish u happy 2 :)

en_me said...

baru kelmarin berita tentang '2 wanita pertama jadi hakim mahkamah syariah' kanns.. good luck puteri ittewww

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

susah gakla buat thesis tuh..semoga berjaya lah puteri... zik punya thesis in english... lagi agak terbantut...

Yohan Wibisono said...

Artikel yang menarik sekali, semoga sukses selalu dan bermanfaat untuk kita semua. Saya tunggu kunjungannya di blog saya.thx,slm kenal

puteri said...

yohan -->>

trimas.
saya pergi ni rumah kmu
ada mkn2 tak?
:)

suri said...

cayok!!cayok hehee

puteri said...

k. suri -->>

baek, baek!
skrg hmpir siap,
cma ngh edit2 n tambh2 mne yg ptot