© Hakcipta adalah terpelihara.

Friday, July 02, 2010

a sms birthday wishes

Terima kasih kepada yang sent me sms on 14th June. Yang wish lepas-lepas tu pun terima kasih jugak.. ;-)

-->> Shiela (12.03 am)
"Selamat Hari Lahir K.Imah. I Miss U"

-->> Asya (12.06 am)
"Salam. Ola juz wanna wish u "Happy Birthday".. Hope u will happy always. take care, luv u ;-)"

-->> Faradila (12.13 am)
"Hepy besday..sweet 22! smoga cpt2 brtemu jodoh. ameen."

-->> Nik Atikah (12.17 am)
"Heppy birthday. Smoga pnjg umur, smoga murh rezeki, smoga brjaya d dunia dan akhirat, smoga cepat kawen, jgn lupe doakan kite cpt kawen jugak tau. hehe"

-->> Abang [my first brother] (06.27 am)
"Selamat Hari Jadi"

-->> Hartini (7.50 am)
"Salam.. epy besday.. :-) sory i'm late.. moga dirimu drahmati Allah sentiase..amin ;-)"

-->> Kak Not [one of my sisters] (10.16 am)
"Salam. selamat hari lahir. smg sentiasa dalam rahmat dan kaseh ILAHI"

-->> Wahidah (12.51 pm)
"Camat ari tue :D"

-->> Dia (12.44 am [the end of the day])
"Apy besday"

Ok. Itu je sms besdae wish yang diterima pada hari dan malam tarikh lahir. Seterusnya,,, semasa menjelajah blog2 yang ada.. Saya tertarik dengan entry kak suri pasal wanita dan 4 unsur tu, amek satu yang berkaitan..

~ WANITA ANGIN ~

Mereka ini lahir di bawah lambang:
Gemini (22 Mei-21 Jun),
Libra (24 September-23 Oktober)
Aquarius (21 Januari-19 Februari).

*Berterus terang, berminda aktif dan gemar mencari kepelbagaian dalam setiap aspek kehidupan.

*Berfikiran terbuka, mempunyai daya imaginasi dan inovatif, bagi mereka segalanya boleh dicapai.

*Bergaya, tenang dan tidak cerewet serta mempunyai keinginan semulajadi untuk mengamalkan sikap diplomasi dan saling bekerjasama bersungguh-sungguh.

*Sanggup mengorbankan kehendak atau idea mereka sendiri demi mencapai keharmonian dan mengelakkan perselisihan atau konflik.

*Sentiasa gigih untuk mendapatkan cinta yang terunggul, untuk berkonfrantasi.

*Kurang cenderung untuk menyampaikan perasaan sebenar yang terpendam dalam hati mereka.

*Dikenali dan diingati kerana sifat romantis dan manja.

(sumber xleh copy kat k.suri punya, jadi amek di sini)


9 comments:

puteri said...

"*Kurang cenderung untuk menyampaikan perasaan sebenar yang terpendam dalam hati mereka."

puteri -->>
kurang setuju

julianusginting said...

mmhh.h.postingan bagus...nice

puteri said...

julianus -->>

he.he..

trimas

:)

Aby Umy said...

jangak put sms nye
seronok bacenye

puteri said...

aby -->>

'jangak' itu apa ya?
gak ngerti :D

suri said...

maknaneyr tak smua perasaan dlm hati kita blh di kongsi oleh smu orag..sebaliknya hanya pada org yg tertentu shaja..

suri pun libra gak..heheee

puteri said...

libra?

me gemini =)

suri said...

selamat hari jadi..

suri libra..hoho..
nak tahu ramai juga bloger kt cahaya cinta yang berstatus 'angin'

heheheeee

puteri said...

ya??

wah..

mungkin kerana itu
kemesraan mudh terjlin?

:)