© Hakcipta adalah terpelihara.

Sunday, March 13, 2011

kenduri 13-03-11

sekitar majlis..
hantaran paling menarik,
dari pengantin lelaki

amirah a.k.a adik..

saya dan ain, kawan tamhidi (matrik USIM)
orang selangor, transfer praktikal di kedah sebulan.

fikri.. kawan form 1 - form 6
(saya masuk form 6 sampai kuar result UPU je..hehe)

kawan fikri, haris namanya
(sempat lagi...:P)

ain dan adik, yang da mula kamceng

dan si kakak pun tidak melepaskan peluang!


ayya..muka apa ni...?

dua ain
ain-nun dan ain

pengantin dan saya, :)
(pssst.. terperasan,
posing macam masa kahwin kakak yang lepas, hu..)

Ok, sebagai penutup, ingin berterima kasih kepada semua yang hadir, terutama kawan-kawan saya Norain Hamzah, siap tido semalam kat umah dan telah dibuli untuk wat kerja2 ringan, he.he..

Kepada Fikri Mazlan yang sudi hadir, walaupun tanpa 'cik adik' beliau.. *last time meet him with 'his' at Amran's ceremony.

Nor Hidayah Ali, junior saya.. yang jemput melalui FB aje.. hi.hi.hi.. by the way, lot of thanks! Dan maaf, terlupa nak ambil gambar!

Akhir sekali Khairunnajah Najah Md Ariff, classmate sekolah rendah.. Yang ni, saya nak ambil gambar dia malas, sebab rasa comot, sambil mengomel2 anak yang didukungnya yang bimbang jika meragam.. anak kakak beliau. he.he.

Sekian.. Esok kenduri belah pengantin lelaki di Pendang. Lusa masuk kerja.

14 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam puteri,

mak ayah saya dapat juga kad undangan tu rupanya, keluarga selalu kuliah kat masjid kg baru (abu bakar siddiq).

Tak sempat nak pergi, maaf sangat2, ada kematian keluarga terdekat hari ni..selamat pengantin baharu ('',)

Siti Nurhayati Dollah said...

assalamualaikum.

Alhamdulillah semuanya dah selamat. Mesti rasa lega kan? walaupun penat sikit. :)



Salam kenal juga, terima kasih berkunjung ke blog saya :)

Cikli said...

selamat pengantin baru utk kakak puteri.

tehr said...

selamat pengantin baru kepada mereka berdua
moga sentiasa bahagia bersama rahmat allah

Kakzakie said...

Assalamu'alaikum puteri,

Wah... duduk sebelah pengantin dah... tunggu giliran belajar duduk sopan hehehe.....

suri said...

baru balik dr kodiang kedah huuu...

musim cuti sek musim org kawin hee..

sukasb mkn free nasi myk heeeee

p/s:moga bahagia ke akhir hayat.

Norasikin said...

Satu je gambar hantaran? Aisehh. potong stim betul la

puteri said...

azhan -->>

w'salam..
oh ya kah?
rupanya ada juga perkenalan ibu/bapa kita
he.he

tak apa.. nanti ada lagi kenduri abang saya yang masih solo tu.. cuma tak tahu bila lagi.. hee

puteri said...

hayati -->>

w'salam..
he.he..
ya.. letih jugak..
lnguh2 badan..
hehe..
tp best sbb kwn datang..
walupun sikit

puteri said...

cikli -->>

ye,,
:)

puteri said...

tehr -->>

selamat,
ameen..

puteri said...

kakzakie -->>

w'salam..
he.he..
tulah.. dah beberapa kali ni duk sebelah pengantin..
kakak2/abg yang da kawen
tak termasuk kawan yang dah kawen..

hehe

puteri said...

k.suri -->>

kodiang??
dekat dengan jitra lah!
uhuu

puteri said...

k.sikin -->>

heh..
yang tu je yang cantik..
yang lain biasa2 saja..
buh dalam kotak..
:)