© Hakcipta adalah terpelihara.

Saturday, August 25, 2007

bunga mawar


Terlihat rakan sekelas (hazirah husna) mencari-cari gambar bunga di internet. Dia ada bertanya kepada saya, bagaimana hendak mendapatkan gambar bunga? Lalu saya memberikan cara yang mudah iaitu melalui search engine seperti google, kemudian, setkan pencarian image atau gambar. Seterusnya taipkan perkataan (jenis gambar) yang dikehendaki.

Kemudian, saya pula tertarik kepada apa yang dilakukannya. Wah.. cantiknya gambar bunga!!













Hmm.. saya suka sangat bunga mawar.. tak kisahlah putih atau merah (selalunya mawar putih) atau apa-apa sahaja warnanya, janji namanya adalah bunga mawar, saya sukakannya. =) Er.. takde sape2 nak hadiahkan kepada sayakah? ;)

6 comments:

aria ayumi said...

wah wah puteri suke mawar yek.huhu nnt klw kite jumpa,diya kasik munge kat pu3.insya Allah ;)

macai_suci said...

hmm nak bunga mawar yer...nanti saya beri yer....nak beri sempena apa tu....he..he....

faisal said...

sypun ske bunga mawar tu,lelagi kalau org bagi,heheee

matju2509 said...

klu nak bunga beli la sediri kat kedai bunga. heheheh. nak hadiahkan takut orang salah anggap plak. salam ukhwah. nice to meet u.

ida wanie said...

x sia2 msk kelas IT..skang da tau gune encik google.. =)

puteri said...

to diya >> tak sabo nk jumpe ;)

abg macai_suci >> ala..xkisah smpena ape pun.. terima smua =)

abg faisal >> aah.. btl tu.. klau org bg sgt2 best.. hurm., bile nk bg dkt sy? ;)

matju2509 >> ala.. xsalah klau kwn bg kpd kwn.. sm jgk mcm prmpuan bg dkt lelaki bunga.. cuma.. er.. sape sudi terima? :D

miss farida >> hehe.. mr google tu time2 ssh je bkk.. hehe.. time kls miss dlu.. blog ni gak yg dilayan.. kui3.. (sory miss.. xpay attention dlm kls miss dlu..hehehe)..