© Hakcipta adalah terpelihara.

Wednesday, June 29, 2011

TELEKOM PENIPU!

Dia (telekom) cakap, guna internet RM110,
telefon mana2 pun free.
My mom subscribe the plan,
but she need to pay more than RM160!
What de.......

14 comments:

beautiful_rose said...

bukan telekom tapi TM.
better ko pergi chek kat sana dan tanya kenapa kau di bayar lebih dari plan tersebut.

Kakzakie said...

Itu baru personel telefon. Kalau pejabat confirmlah kami terus tukar the plan. Tambahan pulak company bukan kepunyaan M'sian terus mereka tak percaya!!

puteri said...

Beautiful_Rose -->>

ade beza ek TM ngan Telekom? hehe.. sowi2 xupdate maklumat.

kena tipu. Orang telekom, eh TM, ade kol tadi.... Orang yang sebelum ni cakap setiap bulan xde limit, just bayar RM110.

Yang orang tadi lak kol, cakap ada limit.

Then my mom said, POTONG LINE!

puteri said...

Kakzakie -->>

hampeh kan?

adoi.. kalau potong line,.,
eden la merana.. xleh online
:(

beautiful_rose said...

dulu telekom...now TM.
apsal pulak ade cas lain? pelik aku bayar bulan2 masih sama tetap rm110 jugak.mesti de y tak kena..

tehr said...

pelik juga
tak kan ada cas tersembunyi pulak

Fahmi Raazali said...

telekom a.k.a TM pening2.. banyak tak puas hati dgn perhidmatan telekom dari berpuas hati...

harapan terbaru said...

sykt kroni bnyk menipu, nak support biawak yg mereka bela dan wujudkan lagi jawatan utk support biawak kihkihkih

http://harapan-terbaru.blogspot.com/2011/06/slim.html

puteri said...

beautiful_rose -->>

orang tu kelepet my mom...

puteri said...

tehr -->>

penerangan jelas disorokkan..
rakan setuganya ada kol baru2 ni.. rakannya cakap..ada limit

puteri said...

Fahmi Raazali -->>

kan??
my celcom (hp) pun selalu prob..
sikit2 xde line

puteri said...

harapan terbaru -->>

harap2 yang diambil tu bukan juak2 amno

Nini Hartini said...

eh ye ke? tp kakak saya rajin call sy dr kl ke muar. dia ckp xde caj?

Goodbye Nuffnang
.

puteri said...

Nini Hartini,

mungkin ada offer lebih untuk pelanggan terawal? saya tak tahu sangat. sebab mak saya yang in charge. hehe