© Hakcipta adalah terpelihara.

Wednesday, December 27, 2006

hari ini


Hari ni puteri pergi makan kenduri di rumah... entahlah sape..huhu. puteri tak berapa kenal, yang pasti ialah adik beradik arwah datuk. Tok Ngah? Tok Lang? entahlah.. puteri kurang mengambil pusing. hehehe.. Teruk kan?

Yang kelakarnya kat umah kenduri tu..tak ade elektrik. Disebabkan dekat meja luar penuh, puteri dan keluarga masuk untuk menjamu selera di dalam.. Alang-alang dah adik-beradik dengan tuan rumah kan? hehehe.. Lepas tu, dah abis makan, macam biasa la dapat 'buah tangan' dari tuan rumah. Tahu apa yang puteri dapat? Kipas tangan! huh..kalao dapat time makan tadi best gak nih...ble guna. hihihi..

Apa-apa pun puteri mengucapkan terima kasih buat tuan rumah kerana ianya tidak langsung memberi 'kenangan' buat puteri. (Nanti-nanti senang la nak ingat.. kipas ni dapat kat umah yang takde kipas..hehehehe).

Juga, puteri ingin coretkan di sini ialah puteri sekarang amat gembira kerana mempunyai mama dan papa =) Terima kasih mama cayang dan papa bushuk..hahaha.. Hari ni papa ada 'melawat' baby, thanks pa.. Semalam mama je.. Thanks pa and ma.. baby cayang mama dengan papa :X

No comments: