© Hakcipta adalah terpelihara.

Monday, December 18, 2006

pertunangan


alhamdulillah, 17-12-2006 semalam suatu majlis telah selamat diadakan..

Photobucket - Video and Image Hosting
ni hantaran dari pihak lelaki..ehem2 ana..matching dgn baju ana..hehe

Photobucket - Video and Image Hosting
menanti kelibat bakal ibu mertua..dupdapdupdap

Photobucket - Video and Image Hosting
kontrol ayu wlau xayu pun sbnrnya..hehe..ye la nk jmp 'mak mertua'

Photobucket - Video and Image Hosting
bergambar bersama teman2 di hari bahagia

Photobucket - Video and Image Hosting
antara tetamu undangan khas..teman2 rapat ana

buat mereka2 yang tidak ana khabarkan berita ini, ana ingin memohon maaf kerana semua yg berlaku....last2 minit dan begitu pantas sehingga byk prsediaan yg tidak ana sediakan sbnrnya..maaf ye.. dan maaf skali lagi kerana....

actually ni la raja sehari (da sminggu pun) utk hari tu, hehehe.. abg ifteqar dan kak mas.. kawan ana yang pkai tudung warna hijau tu adalah kawan ana merangkap adik kpd abg ifteqar..huhu.. ana just mgambil ksmpatan je..huahuahua..nk tunang apenye..'ehem2' pun blm ade.. haha malanglah sape jd ehem2 ana ni...

Photobucket - Video and Image Hosting

time kasih bebanyak buat diorang dan semua yang terlibat yang secara tak langsung membantu pembikinan cerita ini..ehes...

4 comments:

chot said...

la aku mati2 igt ko yg tunang..heheh xlama lagi la tu..

puteri said...

hehehe..
dok la..lmbt lg...
putra idaman lum ade..hihihi

macai_suci said...

oh yer ker........ingatkan ana yang bertunang...kira ada can lagi lah nih he...he...

puteri said...

hehehe.. 'ana' itu 'saya' ;)
tukar language ma..kekononnye dgr baik sket..ahaks.. :D