© Hakcipta adalah terpelihara.

Tuesday, August 03, 2010

da siap jugak!

Beberapa bulan yang lalu sibuk dengan design dan cari kilang nak printkan tshirt kelas (elektif ICT).. Alhamdulillah.. dah siap juga baju akhirnya walaupun pelbagai masalah pernah melanda sepanjang proses...

Sebelum ini cadang wat warna putih saja bajunya, tulisan kaler2. pastu tukar, jadi warne merah. Dah tu pulak, lepas masukkan duit kepada wakil syarikat tu, after three weeks still xde buat apa2 (yelah, janji dua minggu siap.. masuk 3 minggu tak siap2 lagi..,,?) maka saya pun decide untuk cari syarikat yang baru.

Syarikat yang lama pulangkan wang deposit. Lalu saya transfer kepada syarikat kedua. Tepat dua minggu, akhirnya baju dah siap. Sebelum maghrib tadi, wakil syarikat kedua hantar baju yang telah siap dicetak kepada saya. Hee.. sonok.. :) :)

Ni lakaran yang dan hasilnya sebijik macam ni lah! he.he..

(malas nak tangkap gambo.. Isq..nanti2 lah den tangkap n upload)

4 comments:

Norasikin said...

amboi2 seronok la tu melaram dengan baju baru. Saya selalu nak join bila ada tempahan baju masa belajar dulu tapi lama2 diam gitu je sbb dah tau, mesti tak de saiz. huhuhhu

puteri said...

k. sikin -->>

eh nape??
saiz kan byk..
dari XXS-6XL
kdai 2 xbguslh klu ad saiz yg xde...
huu

dlu zmn skolh dlu kne bajet.. hehe
jd xbyk tshirt leh wat or beli..

ms mula2 msuk univ pun gitu..
1-2 tshrt je wat..

skrg da ok skit sbb da nak abes.. tp xbyk pulak tshrt yg nk dbuat..

hehe

suri said...

cntik, merah mak ngah heeee..nnti nk tgok pic puteri pki bju ni plk hheee

puteri said...

k. suri -->>

pic pkai bju neyh?? okeh.. nnt2 tau.. hehe.. kwn2 ckp nnt nk pkai sma2 :) :)