© Hakcipta adalah terpelihara.

Friday, August 13, 2010

jalan-jalan: library

Esok, kawan saya (k.na dan hasanah) ajak gi library UIA Gombak. Cari bahan untuk tesis. Sepatutnya diorang nak pergi hari ni, sebab diorang tak ada kelas hari ni. Tapi sebab saya ada kelas hari ni, sampai petang, maka diorang berkeputusan untuk pergi esok, dengan saya.

Sebenarnya tak kisah je kalau diorang pergi hari ni. Saya pergi lain kali atau tak pergi langsung ke,, he.. tapi dah diorang berkeputusan dengan baik hatinya tidak mahu pergi tanpa saya tak tergamak membiarkan saya seorang diri,,.. HUu..

Last two weeks, kami pergi ke UKM sama-sama. That's why kali ni pun nak pergi sama-sama juga. Malam esok, mungkin tidur di rumah saudara k.na di KL..

Petang ni lepas solat Jumaat, ada kelas jam 3,...
Jumpa lagi,, ;-)

10 comments:

Bangauputih said...

seronoknye jika nak bepergian ada teman... :-)

suri said...

biarkan dia.. puteri bukannya tak blh hdup tanpa teman benar tak..

kita perlu ingat khupan perlu di lalui..sorg2..

ibrat jika kita bt pahala maka kita akan dpt sndri juga..bgtulah sbaliknya.jika kita bt dosa maka ia pasti pihak kat kita..

RasaHatiku said...

Assalamualaikum puteri.
Selamat menunai ibadah puasa ramadhan.
Selamat meneruskan kuliah.
seronoknya buat tesis.
TQ

Norasikin said...

Tak boleh mintak library kat u puteri carikan buku yang diperlukan ke? Diaorang boleh buat apa saja kalau untuk kegunaan pelajar

puteri said...

bangauputih -->>

iya.

siapalah diri tanpa teman di sisi
siapalah puteri tanpa kalian menemani
:)

puteri said...

k. suri -->>

saya merasa rindu padanya.
walau ini jalan yang saya pilih.
tapi saya mula merasa kehilangannya.
tiada lagi,,
segalanya,,
sejak mula.

iya. mnusia mmg brsndiri.
mati juga bersendiri kan nnt,,

:)

puteri said...

k. sikin -->>

btol gak tu..

tp lmbtlah libry kalo nk cari kn bku yg nk. lecturer pnh ckp, tp xde tndakan lgi.

klo yg mntk libry pnjm dkt libry len tu plak.. hurm.. bru brknl2 dgn kaedah tu..

nt bru nk brjinak2... hehe..

:)

puteri said...

rasahatiku -->>

waalaikumussalam..

ya, seronok juga buat tesis.. tp yg xsronok bila bhn xbyk jumpa..
:(
:(

suri said...

kuatkn semangat yer sayang,,suri takut kamu seorang yang tabah..

puteri said...

k. suri -->>

saya kuat!
:)