© Hakcipta adalah terpelihara.

Monday, September 27, 2010

Malaysian bloggers: wanted

Salam sejahtera. Apa khabar semua? Pada hari pertama iaitu Isnin.. hari yang di mana sesetengah orang rasa 'Esok dah Isnin? Tidakk...!!'. 'Kenapa esoh hari Isnin?'. 'Oh malasnya Isnin...',,. Macam-macam ragam boleh kita lihat.

Maklumlah, hari pertama selepas cuti hujung minggu.. Malas nak bekerja, malas nak ke kelas.. Even tukang masak gerai pun ada tau, malas nak masak sebab dah lama cuti! Psstt.. It's happen in my place Hostel Sutera Indah. In the past two days, we were suffered because of it.. :(

Erm.. about Malaysian bloggers... Boleh saya dapatkan bantuan sekali lagi? Masih untuk tujuan yang sama, iaitu Tesis = Projek Ilmiah.

Sebelum ini, saya telah mengirimkan questionnaire melalui e-mail kepada beberapa orang rakan blogger Malaysia, Indonesia juga Singapura. Pada kali ini, sekali lagi saya ingin meminta pertolongan kalian untuk jawab semula boleh?

Supervisor saya menyuruh saya mengolah semula soalan-soalan saya yang lepas, oleh yang demikian, saya sekali lagi perlu mengedarkan soalan kepada kalian. Ohya, pada kali ini soalan yang bakal saya edarkan hanyalah kepada blogger Malaysia. Saya mengucapkan terima kasih kepada rakan bloggers dari negara jiran yang telah memberi kerjasama dengan baik sekali pada sesi yang lepas.

Bolehkah kalian? Boleh berikan saya alamat e-mail?

Saya amat berharap....

P/S: Segala maklumat hanyalah untuk kegunaan projek ilmiah semata-mata, manakala semua maklumat peribadi partisipasi akan dirahsiakan.

Jasa baik kalian saya dahului dengan ucapan jutaan terima kasih
.



14 comments:

gadisBunga said...

sudah reply. sila check email kamu

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

ok boleh2... sementara masih tak sibuk... boleh aja zikrihusaini[@]gmail.com

Cikli said...

silakan ramli72@yahoo.com

suri said...

surihati_ku@yahoo.com

puteri said...

gadis bunga -->>

oh awalnya!!. hehe.. sukaaa... terima kasih! :X

puteri said...

zikr -->>

oh haip!
will be send as soon as :)

puteri said...

cikli -->>

ok2.. akan hantar jap ag.. time kasih :) :X

puteri said...

k. suri -->>

sent :)

en_me said...

arini dah selasa.. ihiks

puteri said...

en_me -->>

ahaks.. en_me were late :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

dah isnin kena kerja la pulak

puteri said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o -->>

ok la isnin.. dibuatnya ahad macam kedah, kelntn n tganu? hihi

suri said...

semoga semuanya akan bjlan lncar sayang...

maaf kak sllu singgh sebab kt opis bz..

kekadang waktu rehat pas mkn trus tdo.. letih sgt..

jln2 pun jarang huhu..

ni time malam je curi online jap..karang tak singgh blog kawan ..nti blog sndri tak der org masuk pula adeii..

puteri said...

k.suri -->>

xpa.. jrg2 pun xapa.
jgn tidak lgsung shj.. kan.