© Hakcipta adalah terpelihara.

Wednesday, July 27, 2011

fenomena DIAM LAR Najib..

DIAMLAH NAJIB!!!

"Why delete our posts? This is called does not respect our people! stupid"

"diam..tak perlu kata apa2.. diam.. kerna kalau kau kata apa-apa..
semuanya confirm tipu belaka
"

"There are no more posts to show"
Admin page Najib Razak padam komen setiap minit!

Ok.. Yang kat bawah ni untuk tatapan kawan-kawan semua antara komen terbaek buat Menteri Perdana di page beliau...



Ohya! Sekarang ni ada page baru pula.. hehe.. Namanya 100,000 kena block oleh Najib sebab post "Diam lah Najib".. Hehe.. Saya JOIN sebab saya pun kena BLOCK he.he.he...

NOTA:

Kepada yang mungkin terlepas 'nota' semalam boleh baca di sini...

2 comments:

Kamal Sanusi said...

Puteri

The only time I can believe on this Najis, oppsss sorry, typo error.... Najib is when he remains silence on any issue.

However, remaining silence too does not mean I really believe on him.

Do you believe that he has time to read all posting/comment in his facebook? Not me and I don't believe he is the one who block those names. This is a job done by no other than his pencacai/penjilat & yg sama kasta dengannya.

Hahaahaaa.....

tehr said...

rugi pulak sebab saya ni tak suka sangat buka facebook