© Hakcipta adalah terpelihara.

Friday, October 15, 2010

hari ini dalam hari-hari

Entry ini ditulis waktu malam. Aktiviti hari ini yang telah berlalu.

Pagi
8-9: kelas Pengurusan Fatwa; yang tiada.
11-1: typing thesis.

Petang
3-5: kelas Perundangan Islam (Dustur)
5-6: kelas Halaqah, presentation tentang tokoh. Dr Zakir Naik.

Malam
8-11: Sambung taip dan edit tesis, sambil jalan2 di FB (hoho..).

Sekarang, masuk blog. Tengok Cikgu Li komen pasal lagu tema blog. Patah Hati tu.. Garang cikgu ya malam-malam ni? Malam ke cikgu komen? Opss.. Lagu tu nasihat kepada mereka2 yang patah hati la cikgu. Jangan risau, bukan saya tau :D Ahaks....

Ok2.. saya cari-cari lagu lain dan masukkan sebagai lagu tema baru blog. Sebab cikgu je yang selalu komen pasal lagu tema saya.. Kenapa panggil 'cikgu'? Cikgu lah untuk saya. Neway terima kasih cikgu! B-):-)

Hoh.. talking about my thesis, my supervisor haven't read yet the second draft that I've submitted to her last month I guess because she's quite busy. But she reminds me to complete and send to her another chapter's drafts.

Oh.. I'm sick of the thesis alias the academic project. . .

I've read all the questionnaire which have been answered by all victims participants, and actually most all of them are my friends; include my blogger members ;-)

My supervisor suggest to me to put those questionnaire under chapter 3 (which I'm not complete it yet, 65%? 75%?), which I'm focused on the Rights and Responsibilities of Bloggers under Malaysian Laws.

However, I think and keep thinking and try to do it under specific chapter, which chapter 4. Then, I'll have 5th chapters in my thesis; 5th is the conclusion. But all of these are subject to my supervisor...


*****************************************
Nota Kaki:

Sepatutnya malam ini saya ikut kawan-kawan pendengar NasyidFM ke Kuala Pilah untuk rombongan ke rumah salah seorang kawan yang bakal bergelar Raja Sehari esok. Akan tetapi...,, saya tak dapat pergi atas sebab-sebab tertentu. Sedih.. :(

Sebab frust konon2, esok nak bawa lari diri ke suatu tempat............,,

6 comments:

Cikli said...

salam pagi sabtu,

hahaha dah lagu tak best, kenalah komen. bukan marahh..nasihat.

dulu pun saya pernah komen lagu latar blog yb cina Islam, lagu nd lala...haha...saya komen sebab lagu tu terlalu umno untuk seorang yb pas...

gadisBunga said...

sementara nak abis belajar..kene la bergelumang dgn thesis dulu...hihihi

puteri said...

cikli -->>

salam malam sabtu,

ho.ho..iye2.. da tukar lagu len dah :)

puteri said...

gadisbunga -->>

hu.. iye... esaimen lagi.. exm lagi.. oh pning2

suri said...

suri tak suka sedih sebab dia akan mebuhun sifat gembira yang ada dlm diri kita..

kenapa mesti nak hukum diri sndiri ats sebab2 hal yang tak munasabah..???

puteri said...

k. suri -->>

sje propaganda + provokasi je tu,, hehe.. nak tau x kite g mne?? he.he