© Hakcipta adalah terpelihara.

Tuesday, October 05, 2010

karnival ICEPS 6



Jemput datang beramai-ramai ke Karnival Keusahawanan Islam (ICEPS 6), Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) di Stadium Tertutup Nilai (berhadapan USIM) bermula 7-10 hb Oktober ini. Pelbagai program dan aktiviti menarik menati anda di sana. Terbuka kepada orang ramai.

Expo dan pameran:



Bengkel Teknik Asas Adobe:



Kejohanan Futsal:



Konsert (Jay Jay, Ramli Sarip, kumpulan Firdaus dan Devotees):


Untuk pembelian tiket konsert secara online, sila klik ke bazar NasyidFM. Sebarang pertanyaan lanjut boleh layari blog ICEPS 6.

ICEPS 6 dikuatkuasakan oleh NasyidFM.

24 comments:

Norasikin said...

Kalau ada barang baik jual kat situ, sila la roger2 kawan2

hafizmd said...

teringat zaman belajar...macam2 aktiviti ade...time ni mmg best betul...byk benda belajar dan boleh apply mase kerje...

selamat berbengkel :D

Atom said...

tolong bdk icep bt promotion kerr...kikikiii

Atom said...

tolong bdk icep bt promotion kerr...kikikiii

en_me said...

meriahnyerr..

puteri said...

k. norasikin -->>

orrait!!
barang apa yg akak cari? nnt kite survey2 kan..
:)

puteri said...

hafizmd -->>

betul3.. sonok time join prog.. bkn je tmbh pgalamn..tp tmbh rkn kenalan.. hehe...

tapi kali ni jadi pserta je.. xjd AJK prog.. hu...

haip!

jmput la dtg nt2 kalau free :)

puteri said...

atom -->>

tolong dak iceps?
mungkin.
tolong nasyidFM jugak..

hihihi

puteri said...

atom lagi -->>

jgn lupa date kita jumaat ni.. sminar "I love my body" ituu.. kna p awl.. nk dptkan 'goodies' pny psl.. kekeke...

puteri said...

en_me -->>

moh le mari bila2 free :)

Atom said...

googdies bag yer...hmm...jmp ntiiii...

suri said...

besh... julan msti masuk kak hee..

puteri dah dpt lum jwpan kak..kak dah reply soalan servey tu heee

BuDak cOUntry said...

ai promosi sakan nampak?

suri said...

HalloK!!
tak dak org jawab arek..

salam..
pun tak der org gi mana..g karnivel kee????

puteri said...

atom -->>

hihiiii,... kita dapat dua kali goodies bag tu kan.. best kan? hehehe.. :) :)

pergi program sebab dapat hadiah.. smata2.. hohoo..

puteri said...

k. suri -->>

dah. trima kasih :)

puteri said...

budak country -->>

xde la sakan.. hehe.. asal prog USIM yang ble invite org ramai, kita hebah2kan.. :) yg cfest kita dlu pun ak ada hbah2kan..
hihi.. :)

puteri said...

w'salam..
maaf kak.. dua-tiga hari ni tak sempat nak onlione..

jumaat openhouse usim, seminar kat stadium, mlm mjlis prasamian.. (wlaupun sbgai peserta@pnonton shaja..)

semalam konsert.. dapat tiket free.. tu yg g.. hehehehe

Admin P@P said...

Assalamualaiku Puteri.
Hari ni dah berakhir ICEP Letih dengan acara-acara yang telah dihadiri?
Semoga terus sukses.

Lawatan pertama untuk meninggalkan jejak. TQ

BuDak cOUntry said...

salam mah...lmbt dpt komen, da lm nk komen tp line xclear lak...heheee...ko dpt upah kew promote iceps ni? lgkp plk tuh...huih, respect tol aku gn ko ni!

puteri said...

admin P@P -->>

waalaikumussalam...

ya.. ICEPS sudah pun berakhir dengan baik.. bahkan lebih baik dari CFEST yang berlangsung dua minggu sebelumnya. :)

terima kasih untuk kedatangan. i'll catch u later! :D

puteri said...

budak country -->>

xde manknenye diorg nk upah ak.. kikikiii.. hehe.. cuma tlg2 kwn je lah wehh....

terima kasih di atas ke-respek-an mu itu.. ehhehe...

B-)

BuDak cOUntry said...

perasan larh pulak ko ni...hihiiii

puteri said...

budak country -->>

kuang garam!!!
:P~