© Hakcipta adalah terpelihara.

Saturday, November 13, 2010

my thesis

draft-draft thesis

grammatically error, hee...

pun sama, dibetulkan oleh my madam supervisor ;-)


da siap jilid :) :)

my research topic,,
pasni ramei2 kita study hak dan tanggungjawab kita ya,, B)

thee.he.., :D
tapi dah tinggal satu je, 3 lagi hantar ke fakulti dan supervisor


18 comments:

Cikli said...

tahniah...

Hadi Rofiee said...

SAlam. PErtama kali lihat, apa yang terlintas di fikiran adalah: Bagus tajuk tu. Lain daripada yang lain. Tahniah.

Tesis untuk Master ka?

p.s: pandai karang b.i, terbaiklah.

puteri said...

cikguli -->>

trima kasih.
cikgu telah banyak membantu secara tidak langsung dan langsung,..
ngeE..
terima kasih byk2!!
:)

puteri said...

hadi rofiee -->>

w'salam
tesis utk master?
oh tak lah..
he.he..
degree baru..
hi.hi..
:D

trima kasih..

p/s:
kat USIM cuma boleh buat dalam arab atau english
:P~

nohas said...

Tahniah, dah siap thesis..

Nanti bolehlah cerita kat dlm blog ye..nak tahu juga blogger's rights & responsibilities..

puteri said...

heE.....terima kasih..
he.he..
adoi.. tu la igt nak gak..
tapi dlm omputeh ni...
nk kena trnselit dlu x ek?
he.he

Ismail N said...

Tahniah. Bukan senang nak siapkan penulisan akademik ni. Kalau tulis blog suka2 memang senang. Tetapi yang ada face value dan menjadi rujukan umum tu yg payah. Tahniah sekali lagi.

nas said...

pergh..amek syariah law..
susah tue..tesis nie dak2 final year ek?
gud luck :)


lagu 90an

best lagi lah

tehr said...

tesis pasal blogger
eh, lepas ni boleh ke tesis ni dijadikan entri blog?
siarkan secara bersiri ke...

tahniah

akubiomed said...

Boleh kongsi kajian tesis didalam blog nanti. Ingin tahu gak dari hasil kajian ilmiah

Affan Ruslan said...

eh, pasal bloggers?
Mantap2, idea pertama kali dgr.
:D

*Off topic sikit, skg ni pasang lagu baru kan kat blog ni. Pun best jugak.
Sblm ni lagu apa, 2 3 kali gak jenguk blog ni, nak dgr lagu tu. haha

puteri said...

Ismail N -->>

Terima kasih, he.he.. :D
Sogan pulak eden, hi.hi
:")

puteri said...

nas -->>

syariah and law tu fakulti jer,..
he.he
puteri xde la budak syariah n law btol2 :)
a'ah.. tesis budak final year kene wat..
sem dpn pktikel :)
thank you
;-)

puteri said...

tehr -->>

ye, pasal blog dan blogger..
hehe..
sebab addicted dengn blog..
dan tak sangka tajuk first yang dipropos ni diterima oleh pihak fakulti..
pastu fakulti yang handlekan sape supervisor :)

itu la.. nk jugak posting kan dalam blog..
tapi.. er,,..
nak kene trjemah dlu x?
he.he.he..

terima kasih,
:)

puteri said...

akubiomed -->>

haip!
insya-Allah..
:D

puteri said...

Affan Roslan -->>

He.he.he..
ye, blogger..
kita semua kan blogger.. :) :)
tapi ada kekurangan sikit rasanya,,
hu...

Atom said...

mano tesis sample yg di tape...kato nk bg ko atom...ngeeee

puteri said...

atom -->>

nt ore wi hok jlid lalu :P~
atom pun buek la ke eden sa

(cmpur aduk doh klate nogori, hehe)