© Hakcipta adalah terpelihara.

Sunday, November 14, 2010

penghargaan buat rakan blogger

~ masih lagi cerita kedai kopi tentang tesis :) ~

ACKNOWLEDGEMENT

بسم الله الرحمن الرحيم


First and foremost, I would like to express my praise and gratitude to the Almighty Allah and salutations to Prophet Muhammad. Thanks Allah for giving me the inspiration and the patience to finish this academic project paper successfully.


Also, I would like to take this opportunity to give my special thanks to my supervisor on this academic project, Dr. Syahirah binti Abdul Shukor for her opinion, guidance, commitment, time, cooperation and so on from the beginning until this project paper is complete gratefully. May Allah bless her.


The special thanks also dedicated to the Dean of Faculty of Syariah and Law, Prof. Abdul Samad bin Musa, to all my lecturers and tutors in the Islamic Science University of Malaysia (USIM) especially in Faculty of Syariah and Law. Without their guidance, I may not finish my study here.


Not to forget, my beloved parents, siblings and relatives, thanks for supporting my life and study. To all my friends in USIM and colleagues especially the fourth year students in course Fiqh and Fatwa 2007-2011 and my classmates, my housemates that I get to know them while in this university. Without their motivation and moral support, I may not stand here as a bright student. Your smiles and laughter make my life cheerful and joy. To Rosmalizi bin Johari @ Abdul Rasid, I will never forget you.


Last but not least, I dedicate these special thanks to my blogger and chatter friends for giving me ideas and for answering my questionnaire. And I would like to thank to any individuals or groups that are involves directly or indirectly in helping me to complete this academic project paper. May Allah bless you all forever.


NUR FATIMAH ZAHARAH BINTI AHMAD

Bachelor Fiqh and Fatwa (Hons)

Faculty of Syariah and Law

11th November 2010



******************************************

Pssstttt..

Itu lah nama madam supervisor yang saya maksudkan sebelum2 ni.. he.he.. Timbalan Dekan tuh.. Ohya,, ayahnya merupakan bekas Naib Canselor USIM, merangkap Pengerusi Majlis Fatwa Kebangsaan Malaysia; Prof. Dato' Dr. Abdul Shukor bin Haji Husin.

Terima kasih kepada blogger yang terlibat dengan survey@questionnaire dahulu:

Alanne
Amirah
Atom
Bali
Benrauf
Budak Country
Cikli
De Kerinchi
Faiz Halim
Gadis Bunga
Hanani
Hanis
Hartini
Izan
Khaizarien
Najah
Rabiatul
Ridwan
Shazali
Suri
Thoha
Waheeda
Zikri
Zulaiha

Dan juga kepada yang tidak mampu disenaraikan.. he.he
:)

Ada yang telah 'dipaksarela' untuk menjawab, dan ada juga yang telah menjawab dua kali :D

12 comments:

zali said...

wa.. nama aku pun ada skali... hehe..
tahniah2..

akubiomed said...

Okay ada geng blogger tak perlu bersusah payah nak buat survey. Nak buat survey pun memerlukan belanja dah projek kena keluar modal sendiri. Teringat semasa buat final year projek course Medical Electronic banyak belanja kena keluar beli barang-barang elektronik tidak termasuk berlanja ahli-ahli projek dan termasuk sleeping partner.

puteri said...

zali -->>

he.he..
yelah,,.. :P~

terima kasih
:D

puteri said...

akubiomed -->>

itula kelebihan ada rakan2 blogger.. hehe.. mulanya nak gak wat survey kat blogger non-Malay/non-Muslim.. tapi takut plak xde respon.. jadi mek yang Malay Muslim je la.. he.he..

psstt.. ade yang sebahagian tu kawan2 kat USIM je.. tapi blogger jugak :D

sleeping patner ms wat projek? hu.. mmg hampeh. saya pun pnh ade sleeping patner ms esaimen.. bhan2 nak psent saya n kawn siapkn.. suh dy bc n hafal, bg psent bgus sbb markah by grup.. tapi yg esaimen tu, sy bgtau lecturer yg dy xwat..

hu,,,

Cikli said...

cantik nama madam tu ye....

puteri said...

cikli -->>

orangnya pun cantik,, :) :)

tehr said...

ooo projek online ni ya puteri?

Atom said...

eh nama atom pun ade jugak..heheee

puteri said...

tehr -->>

bahan2 utk projek ad jga dr online :)

puteri said...

atom -->>

ho la.. doh jwb soalan ritu tu gak,
:P

Ismail N said...

nice speech. ada harapan jadi pemimpin masa depan. best wishes..
p/s: mahu jugak tahu result survey tu.. kalau boleh publish, maybe boleh tolong2 tambah ilmu kami semua..

puteri said...

Ismail N -->>

hi.hi.. xie xie nin. :)

nak jugak.. tapi xpe ke publish yg bi je?
nak trjemah bm?