© Hakcipta adalah terpelihara.

Thursday, November 04, 2010

tesis gue,,,

Hurmmm... untuk sekian kalinya... untuk sekian minggunya.... masih sama....

Minggu lepas, nak jumpa supervisor, dia cakap jumpa minggu ni, hari Isnin. Hari Isnin tanya, dia kata tak boleh ada meeting. Jumpa hari Selasa atau Rabu. Hari Selasa jumpa sekejap, ada la dua minit kot? Dia cakap tak sempat, dia suh jumpa hari Khamis.

Merangkap hari ni la hari Khamis tu.. Tadi pergi... Masih sama... Sibuk... Huuuuu... Dia cakap jumpa Isnin minggu depan...

Adehh..... Frust....,,,,



Isnin depan 8hb.. Sepatutnya Isnin depan dah kena hantar tesis yang dah siap jilid.. Akan tetapi selagi belum supervisor habis check keseluruhan draft tesis, maka tak boleh jilid lagi... Ya, draft-draft saya semuanya dah siap. Cuma tunggu dikomen atau dibetulkan mana-mana bahagian atau grammar (usually grammatically error, he.he).

Isnin ni kene amik dan isi borang penangguhan hantar tesis. Biasanya tempoh penangguhan adalah 2minggu. Isnin betulkan.. Insya-Allah, harap2 Selasa boleh hantar kedai suh jilidkan. Harap-harap betul-betul Isnin....

Doakan puan supervisor saya tu lapang untuk saya hari Isnin depan ya kawan-kawan.!

Dah capek (penat) nih,,,,....



Penantian memang memenatkan. Patutla orang cakap "penantian itu satu penyeksaan"... Hurmmm..... :/

4 comments:

tehr said...

isnin selasa rabu... sampai isnin lagi sekali?

bagi saya semak je, puteri
hahaha

Cikli said...

puteri,
sabar dan tawakkal.

lecturer kita ngaji di oversea, tapi tak pernah ambil iktibar cara lecturer di sana (setengahnya di oversea pong sama je ...)

puteri said...

tehr -->>

hoh?
bereh slalu la gitu gak
:) :)

puteri said...

cikli -->>

ye, baik..
itu je yang termampu..
he.he..

dapat pula timbalan dekan..
nasib baik belum dapat dekan..
ho.ho..
:D