© Hakcipta adalah terpelihara.

Tuesday, November 09, 2010

syukur alhamdulillah

Selamat pagi semua! =)

Semalam saya dah jumpa dengan my supervisor, alhamdulillah.. Saya punya draft tesis dah boleh dijilidkan. Semalam jugak madam tandatangan dan cop borang kebenaran untuk jilid. Tentang borang nak hantar tesis lambat, madam cakap, tak payah. Sebab minggu ni jugak saya akan (kena) hantar.

Lega... Madam patutla wat macam tak kisah dengan saya (selama saya bersusah hati dengan tesis yang belum edit dan jilid), sebab nya bagi dia, saya dah siap. Yang edit2 kali terakhir ni pun dia cakap tak perlu hantar dekat dia. Terus gi jilid kat kedai, nanti dah siap, hantar yang tu dekat dia.. Ohh,,



Kalau ikut semalam jugak nak hantar gi kedai, tapi kerja-kerja meng-edit belum selesai. Insya-Allah pagi ni. Hari ni hantar kedai,,.. Khamis atau Jumaat boleh ambik, insya-Allah. Ameennnnn...

Buleh balik kampung hari Sabtu ni,,, yey! Sukanya :) :) :X


"hai senangnya dalam hati,,,"

8 comments:

Benrauf 2.0 said...

selamat balik kampung

Cikli said...

tahniah...sabar itu manis buahnya.
cool juga madam tu ye...

puteri said...

benrauf -->>

ohoo.. ye selamat..
tp lambt lgi.. hjung mggu..
he.he
:)

puteri said...

cikli -->>

cool yang mmbuatkan kita cuak..
hu.hu..
:D

tehr said...

hahaha
mana dapat gambar kucing tu?

syukur alhamdulillah

beautiful_rose said...

hati2 balik kampung.....

kucing2 tu comel!

puteri said...

tehr -->>

he.he..
gugel,, :) :)

puteri said...

beautiful_rose -->>

baik!! :)

he.he.. kan, kan??
;)