© Hakcipta adalah terpelihara.

Tuesday, June 01, 2010

lambang zionis dalam komputer?

Ramai antara kita yang tidak tahu rupa-rupanya di dalam komputer masing-masing, tak kiralah PC, laptop, notebook atau yang sealiran dengannya mengandungi dan tersimpan gambar lambang kemenangan zionis.

Tidak percaya?

Tengok di sini:

C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10\JO285926.WMF

Penerangan:
Buka My Computer, pilih folder Program Files, kemudian Microsoft Office dan folder-folder seperti yang diberikan di atas.

Kemudian, kita akan menemui gambar seperti di bawah. Apa yang dapat dilihat, jelas lambang zionis laknatullah dibelakang nyalaan lilin-lilin. Kenapa mesti lilin? Sebab lilin tu melambangkan perayaan atau meraikan sesuatu.


Justeru, foto ini melambangkan kemenangan zinois (mohon dijauhkan dari Allah). Apa tugas kita?

Mudah sahaja, delete foto tersebut dan hebahkan pada rakan-rakan dan sesiapa sahaja. Bimbang digunakan (dan diiklankan) secara tidak sengaja.


**********************************************
SMS melalui YM yang saya diterima daripada mfy87

10 comments:

suri said...

salam manja..
hee..org kafir mmg jahat kan..
di nerakalah tempat mrka kelak sb nak menyesatkan manusia islam..huhuh

RasaHatiku said...

ASsalamualaikum. Alhamdulillah. Tak tahu pun Terima kasih atas info.

puteri said...

k.suri -->>

w'salam.
dlu kni slamnya takkan prnah diorg meredhai Islam

puteri said...

rasahatiku -->>

w'salam.
saya juga baru dapat tahu ;-)

byk lgi sbnrnya.. antara lain ialah nombor ksukaan diorg, iaitu 13..

cbe lihat logo mcdonalds..

"M" sbgai nom 3.
"i lovin it" nom 1

Masdin said...

untung saye pakai Linux, jadi tak ade program MS-Office kat komputer saye :)

puteri said...

masdin -->>

oh iya?cuba la check mana tau tiba2 ada juga.. :D

suri said...

yahudi jahat!!!begongg..mangkuk ayun..benci!!

puteri said...

k.suri -->>

mmg pun. dari zmn brzmn lgi diorg sdia jht. dlu kni slmanya diorg takkan prnh merestui umat islam.

Firman Allah dalam surah Al-Baqarah yang bermaksud:

"Dan sesekali puak yahudi dan nasrani tidak akan meredhai kamu sehinggalah kamu mengikut jejak langkah mereka".

suri said...

kak suri ada beli laptop acer yang tbaru..window pun baru gak..nnti cuti nak cek ada ke dok??huuuhh

puteri said...

ho.ho.. okies!