© Hakcipta adalah terpelihara.

Thursday, June 24, 2010

result lagi?

Photobucket

Saya ada kawan memanglah, takkan takda pulak namanya Muhaimin. Kawan sekelas saya dari sem 1, tahun 1 dulu. Boleh lah dikatakan baik dengan saya ;-)

Photobucket

Sebenarnya dah taknak cakap pasal result ek ellehhh tapi kena cakap jugak, sebab tadi Muhaimin tanya result saya macam mana..

Photobucket


Nak bagitau ke tak nak? Tapi memang hampir setiap sem kami bertukar-tukar pendapat keputusan exam. Jadinya.. Hurmmm.. Saya kene la bagitau, sebab dia pun selalu bagitau. Adeh.. Eden sehari sekali lagi menjadi sogan nak bagitau result..

Photobucket

Paling membuat saya jeles adalah, dia dapat A lebih banyak daripada saya untuk subjek Computer Network, ui jeles tu sebab saya target subjek ni dapat A, tapi tak dapat.. Sob3...

Photobucket


CGP Muhaimin lebih kurang saya, naik dan turun.. Dah dekat sama ni CGPA kami.. Bahaya ni, bahaya2!

Photobucket

Apa-apa pun, saya nak ucapkan tahniah dekat Muhaimin sebab dapat pointer yang lebih tinggi dari saya! dan terima kasih CGPA masih kurang dari saya, he.he.he..

PhotobucketPhotobucket

[source: cute emoticon]

**********************************************

Saya: Tahu result da kuar?
Dia: Belum
Saya: Nak tengok
Dia: Atas bas, tak tengok lagi. Dapat berapa?
Saya: 3.XX
Dia: Saya dapat 3.XX
(Aik? tadi cakap belum tengok?? isq)
Saya: Tahniah
(Dengan sedihnya...)

Photobucket

8 comments:

suri said...

hehe..cutenya bear tu..nak..nak..baut kat blog spot le hehehe..

tak kish dpat brpa yg pting kita dh mcuba..

next time buat sungguh lagi..hihi

puteri said...

kan, kn, kn??? cute kan?
wat lah.. kite letak link web dia tu..
nt msuk je ;-)

bek lah!
kali ni xmo men2 lgik!
(sbb ada 1 sem je utk exm, pastu 1sem lg pektikal)

Norasikin said...

Cuba cari kengkawan yg CGPA tinggi lagi. nanti blh la dapat CGPA lebih kurang sama dgn dia pulak

puteri said...

norasikin -->>

hi.hi.hi.. ;-)
iye...
baik kakak.. ;-)
trima ksih bri igtn
(mmg mls skit pun..hehe)

suri said...

klu gagal mlm2 tdo kt luar tau..hahahaa

puteri said...

huisy
kejam!

:P

Norasikin said...

Kawan-kawan mencermin diri kita sendiri

puteri said...

betul.
xsalah brkawan.
cuma salah mmilih kwn
mmbuat brkawan tu slh