© Hakcipta adalah terpelihara.

Wednesday, June 23, 2010

result sem 6

result oh result

cute white kitten head emoticon 110  Cute White Kitten Emoticon

Tak bagus berapa baik pun.. Tapi tetap nak berkongsi juga. Rasa tak best je kalau tak bagitau dekat blog ni konon2 je, walaupun baru untuk kali ke berapa tulis entry tentang result, he.he..

cute white kitten head emoticon 191 Cute White Kitten Emoticon

Hurm..


Angkanya tak dapat nak diberitahu sebab malu, sogan eden sebab jatuh berguling-guling. HuUU..

cute white kitten head emoticon 61 Cute White Kitten Emoticon

Sebenarnya.. tak sedih sangat result jatuh sebab dah biasa, ha.ha.ha.. Teruknya! :P

cute white kitten head emoticon 51 Cute White Kitten Emoticon

Cuma yang membuat eden lebih terasa adalah bila orang tu takde orang lain untuk diceritakan cakap dia dapat lebih tinggi dari den.

cute white kitten head emoticon 71  Cute White Kitten Emoticon

UwaaAA..


M.A.L.U..
S.E.D.I.H

Itulah.. banyak jugak tido, main-main mata sem lepas. Kan dah padan muke.. Hu.hu.

cute white kitten head emoticon 21 Cute White Kitten Emoticoncute white kitten head emoticon 81  Cute White Kitten Emoticon

Den cakap tahniah kat dia. Dia memang selalu naik. Ermmm..
Tangan eden gatal sms dia lagik!! Haiyaaayyy....!!!

cute white kitten head emoticon 91 Cute White Kitten Emoticon

[source: cute emoticon]

12 comments:

RasaHatiku said...

Assalamualaikum Puteri.

Tahniah. Dah lulus tu.
Usaha kena lah lebih lagi untuk sem depan agar yang jatuh boleh naik semula.

Terima kasih.

knk said...

wow lovely animated cats looks very funny

haha nice post
i rememeber my exams dates now hah

puteri said...

rasahatiku -->>

waalaikumussalam..

he.he..
baik!!
trima ksih :)

puteri said...

knk -->>

when is your exm?
i wish u luck.
good luck!
;-)

ismi said...

nggak apa resultnya sedikit turun..
besok di tingkatkan lagi :)

puteri said...

ismi -->>

sebenarnya banyak juga yang menurunnya..

tapi masih LTP
(lulus terus pengajian)
alhamdulillah..

;-)

julianusginting said...

banyak belajar ya....

puteri said...

julianus -->>

trima ksih!
:)

suri said...

usaha lagi dan lagi..

next time mesti up faham!! puk,puk..(rotan 2x sb gagal)kptusna tak berpa baguh nik..

puteri said...

akak..
;(
xde la gagal..
cume gagal utk mndpt yg ;bih baik jer..
hek3.. :D

ye2, psni mst rajin!
nurfatimahz aka puteri,
msti jd bdk rajin n bek!!

suri said...

haaaa..faham pun..ingat ni dah jji msti buat betul2 tau..

pasni jagn makn nasi..makan balik paper yang faill tu..huhu...

cdih hati.. huk..huk..huk..

puteri said...

akak.. mane ade failed lah!
husy.,,.