© Hakcipta adalah terpelihara.

Thursday, December 23, 2010

teknik rebonding - syampu

Bosan dengan style rambut?
Inginkan khidmat rebonding tapi mahal?
Tertipu dengan syampu yang ada di pasaran?
Tak percaya syampu boleh me-rebond-kan rambut?

Cubalah ini, syampu SENGAL SEDAL!



Tak pernah dengar/lihat?
Mahukan bukti?
Duta atau pengguna yang berjaya?
Jom tengok kat bawah...

.............
..........
........
.....
...
.



Percaya tak?
he.he..

Nota:

Saya tak tahu sejauh mana keberkesanan syampu ni.. Cuma tertarik dengan gambar iklan singa yang begitu kelllass ni ha.. he.he..

Ohya, first time tengok gambar ni dekat profile yahoo cik atom.
=)

8 comments:

Cikli said...

salam puteri,

rebond bagaimana pun rambut seseorang wanita, ia tetap aurat.

Mohamadazhan hjDesa said...

hehe, singa jadi model, elok skit dari perempuan dedahkan aurat :)

puteri said...

cikli -->>

w'salam,
betul tu.
dan tak digalakkan sebenarnya
melainkan dengan sebab2 yang kuat
dan tidak menyalahi syara'

puteri said...

mohamadazhan hjdesa -->>

ha.ha.
kan?
cute je singa tu..
:D

New Hope said...

kikiki siapa yg berani syampu singa tu

WOO 30 863 PMR dapat 9A

puteri said...

newhope -->>

ha.ha.. memang mencabar tu

suri said...

suri ada jumpa pic ni gak tapi cam takut2 nak jadikan posting takut pihak ikan sama ker apa ko huuu

p/s silap2 sok rambut singa tu gugur spa thu

puteri said...

suri -->>

ha.ha.ha...
iklan ni kelakar.
xde nak saman kot?
adoi..
lagipun takde wat yang salah..
tak langgar apa2 akta @ undg2

nota:
kalau diorang marah,
diorang yang wat iklan
malah patut berterima kasih
sebab promot free..
he.he