© Hakcipta adalah terpelihara.

Friday, December 31, 2010

tag dari beautiful_rose

Adeeehh susah jugak ni nak jawab tag.. he.he... dah lama tak men tag2.. Pasni sesape yang ade tag2, tolong tag saya yer.. he.he.he

1.siapa orang yang korang paling sayang?

-->> erm.. kawan2.


2.kenapa korang sayang orang yang korang sayang tue?

-->> tanpa sebab. apakah sayangkan seseorang memerlukan sebab?


3.berikan satu kata-kata sayang yang terbaik yang korang nak lafazkan kepada orang yang korang sayang,tapi masih tak mampu lagi untuk dilafazkan

-->> kasih sayang bukan sesuatu untuk dilafazkan, kerana kata-kata tidak semestinya memaksudkan kata hati. kasih sayang yang terbaik adalah yang terpamer dari perbuatan, tindakan, dan perhatian. saya boleh cakap/tulis saya sayang sesiapa, tapi apakah benar saya sayang dia kalau tindakan/perlakuan saya menafikannya?


4. lepas tue,korang tag kat 15 orang blogger untuk sampaikan salam kasih sayang korang tue =)

-->> aduyaii.. ramei nihhh.. he.he

1) cikli
2) tehr
3) suri
4) cempaka_ungu
5) zikri
6) waheda
7) Gadi_Bunga
8) Semarak_Api
9) kira
10) fahmi raazali
11) mohamadazhan

Nota:
Pssstt.. Tak sempat nak cukpkan kouta.. nak off dah.. hehe

22 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam, uish, ada jg nama sy.hehe.tq cik ptri :) salam tahun baru 2011

Aby said...

kalo saya sih sayang sama orang karena sebab
hehe
misalnya sebab dia baik
kalau dia jahat, saya tak sayang lah
hehe

♥ Juliana Violet ♥ said...

Dear,
3 Jan nanti Vee nak publish cerpen awak dekat Kisah Klasik Kita.
Vee nak tanya, attachment yg awak bagi tu lagu/sajak/syair ke?
Vee tak dapat nak buka.
Boleh tak emailkan pada Vee tp bukan dalam attachment.
ThankS Puteri. :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

said...

Tak online lagi kan sekarang dear?
Vee dah publish cerpen awak. Nanti minta followers awak vote ye? :)

http://kisahklasikita.blogspot.com/2011/01/99-hari-kisah-klasik-nurfatimahz-aka.html

http://www.facebook.com/?ref=home#!/Kisah.Klasik.Kita

suri said...

lari...

p/s:tak semak fb? email huuu

Cikli said...

salam,

saya sebagai orang tua tak faham mana tag-tag ni.

last time dengar tag ni masa kena pakai nametag sebab kursus btn.

My Side said...

:)

Fahmi Raazali said...

hehe... sy paling sayang mak saya :-)

hehe kena tag lagi... saya dah berhutang 2 tag... satu dari akubiomed dan 1 lagi dari awk :-)

puteri said...

mohamadazhan -->>

he.he.. ada2
:)

puteri said...

aby -->>

bukankah sayang itu walaupun..
bukan karena..

:)

puteri said...

juliana -->>

oh thanks
hehehe

puteri said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o -->>

so lo lagi keeee
slmt thun bru ;)

puteri said...

juliana -->>

hehe.. bru on n baru mail to u..
neway thanks publish the story :)

puteri said...

suri -->>

tak sempat on fb.. jap g kite bkakk

puteri said...

cikli -->>

chait!
:P~

puteri said...

my side -->>

aww

abg bali!!

puteri said...

fahmi raazali -->>

langsai2kan lah.. hehehe

suri said...

lagu dlm blog ni sedap..ada sedih..mksud yg tersirat heee..

suri pun bz..tgok jelah entri tak byk pun yang terhasil bz sgt2....

time on kt umah ank plk dok kacau..

miunggu ni pergi balik kje 2 bas.. dia plk asyik outstation jer..penat naik bas...

pastu dgn masalah pengasuh lagi aduhhh

puteri said...

suri -->>

kak suri..
kite takde la bz mane bile dah balik dari tmpat keje.. cume kdg2 tunggu bas lama.. jam 7pm baru ada bas
umh plak xde tenet..
kalo ade sng skit on nye..

huuu

kira said...

wah, thanks ya, aku masuk daftar,,

Semarak Api said...

eh..sy ade..hehe..tenkiu putri..

akak suke msuk blog ni sb nk dgr lagu nasyid :)